Rekening houden met het milieu is enorm belangrijk. milieubewust

Dit brengen wij op verschillende manieren in praktijk:

  • Aanleg van bodembeschermende vloeren klik hier;
  • Sanering van vervuilde grond klik hier;
  • Gebruik van duurzame materialen (kunststof brugdelen);
  • Aanleg van halfverharding;
  • Aanleg CO2 stations.
duurzame brug Blijdorp
Duurzame brugdelen Blijdorp

Op verzoek van Diergaarde Blijdorp mee te denken over het toepassen van duurzame materialen hebben wij diverse bruggen en vlonders aangelegd van duurzame kunststof brugdelen. De brugdelen worden onderling verbonden en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is 100% gerecycled materiaal met een stroeve bovenlaag en UV gestabiliseerd. Als garantie voor de duurzaamheid hanteren wij hierop een garantietermijn van 15 jaar.

Halfverharding is een aantrekkelijk product met een natuurlijke uitstraling. Het is gemaakt van Europa’s fijnste dolomietengesteenten. Halfverharding heeft vele voordelen, t.w.: het geeft comfort aan wandel- en fietspaden, pleinen en parkeerplaatsen, het heeft een zeer hoge stabiliteit en goede waterdoorlatende eigenschappen, het is minder gevoelig voor vorst en voorkomt doorgroei van onkruid, het is niet milieu belastend en vormvrij. Graag verstrekken wij u meer informatie.

CO² Tankstation
Zolang industrieën blijven groeien zal de impact op het milieu blijven toenemen. Twee belangrijke aspecten die beheerst moeten worden zijn luchtvervuiling en geluidsoverlast. Om de kwaliteit van  het milieu te verbeteren realiseerden wij in opdracht van Thermo King op diverse locaties in Nederland een  CO² tankstation.                                                                             

CO² tankstation
CO² Tankstation
Halfverharding
Halfverharding