Historie
Van origine een “straatmakersbedrijf”, bestaand sinds 1961 en een echt familiebedrijf.W&J Molenaar
Ons aanbod van werkzaamheden strekt veel verder dan alleen het bestraten. In de afgelopen decennia zijn wij uitgegroeid tot een all round aannemingsbedrijf van alle voorkomende werkzaamheden.

Van grond- bestratings- en rioleringswerkzaamheden tot het plaatsen van een beschoeiing, het afgraven van vervuilde grond, het slopen van gebouwen tot het aanleggen van vloeistofdichte vloeren, het plaatsen van speeltoestellen en het onderhouden van bomen en groenvoorzieningen enz.

Kortom, veel disciplines, die goed beheerst worden door ons gekwalificeerde personeel.

 

Waarom u met ons wilt werken?
Omdat u kwaliteit, flexibilitiet, vakmanschap en een goede prijs/kwaliteitverhouding wenst.
Wij menen aan uw wensen en eisen te kunnen voldoen. Oftewel, het ontzorgen van onze klanten is ons doel. Het afleveren van ‘turn key’ producten.

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is ons motto. Zowel economische, ecologische en sociale aspecten onder de loep nemen. Het milieu zo veel mogelijk ontlasten door het inzetten van vrachtwagens met Euro 6, het gebruik van duurzame materialen en hergebruik van materialen. Uitstoot van Co2 proberen te beperken. Daarnaast is Social Return on Investment al jaren een van onze speerpunten. De inzet en opleiding van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in ons bedrijf om hen zodoende deel te laten nemen in het maatschappelijk proces.

Wij staan niet stil en blijven innovatief en creatief op dit vlak met altijd een blik op de toekomst.

 

Certificatie
Al jaren is ons bedrijf gecertificeerd volgens ISO 9001, VCA**, BRL 7700 met protocol 7701, 7702 en 7711 (vloeistofdichte vloeren) en BRL 7000 met protocol 7001 en 7004 (sanering vervuilde grond). Wij zijn thans bezig met de certificatie volgens de ISO 14001 en de CO2 ladder.

Kennis, vakmanschap, een goede organisatie structuur en veiligheid zijn bij ons gewaarborgd.

Ons motto is: “Wij doen waar wij goed in zijn, zodat u kunt doen waar u goed in bent”.

Graag maken wij een afspraak met u voor een persoonlijke kennismaking.

Directie en medewerkers W. & J. Molenaar B.V.

A. Glintmeijer
W. Molenaar